GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Aralık 2022 Perşembe 18:37

İl Yönetim toplantısında kritik karar... Yücel o tarihte istifa edecek!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de haftalık olağan il yönetimi toplantısında değerlendirmelerde bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, pazartesi günü istifa edeceğini yönetimine açıkladı.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi haftalık olağan il yönetimi toplantısı gerçekleştirildi. CHP İzmir İl Binası’nda İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında gerçekleştirilen toplantının gündeminde ise ‘istifa’ konusu yer aldı.

CHP KULİSLERİ HAREKETLİ... VEKİLLİK İÇİN SON ANKARA SEFERİ!

İL YÖNETİMİNDEN DESTEK
Son kez yeniden il yönetiminden milletvekilliği için destek isteyen ve yönetimin onayını alan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, toplantıda ‘sizin de desteğiniz ve onayınız olursa milletvekilliği için yola çıkıyorum. Yarın Ankara’ya giderek gerekli görüşmeleri gerçekleştirmeyi planlıyorum ve genel merkez onay verirse milletvekilliği aday adaylığımı açıklayacağım’ dediği iddia edildi.

TARİH NETLEŞTİ
Yücel’in toplantıda il yönetimine ayrıca ‘Genel merkez ile görüşmemde aksilik çıkmazsa pazartesi günü istifamı açıklayacağım’ dediği de öğrenildi.

YAVAŞOĞLU İÇİN KOMİSYON KARARI
Toplantıda ayrıca İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner’in 25’e yakın akrabasını belediyelerde işe soktuğu iddiasını basın servis ettiği iddia edilen Serdar Yavaşoğlu konusu da masaya yatırıldı. Karşıyaka Belediyesi eski meclis üyesi Serdar Yavaşoğlu için girişimlerin başlaması yönünde karar veren il yönetimi, Yavaşoğlu hakkında disiplin işlemi yapılmasını için komisyon kurulmasına karar verildi