GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Nisan 2023 Salı 13:37

İYİ Parti gerilimine MHP de dahil oldu!

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın partisine yönelik yaptığı eleştirilere İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu sosyal medya üzerinden cevap verdi. Dervişoğlu’nun sözlerinin ardından tartışmaya MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Bahadır Bumin Özarslan da dahil oldu.

EGEDESONSÖZ – İYİ Parti’de adaylıktan çekilmesinin ardından partiye eleştirilerini sürdüren Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray’a İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, sert sözlerle yüklendi. Dervişoğlu, Çıray’a “İYİ Parti’de en başından beri sadece problem oldun. Ayrıca sen kimsin ki, İYİ Parti’ye zarar verebilesin? Merak etme 14 Mayıs akşamı, hem bu ceberrut iktidardan, hem de senin gibi bir musîbetten kurtulmanın bayramını yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

- İYİ PARTİLİ DERVİŞOĞLU, ÇIRAY'I HEDEF ALDI, TARİH VERDİ: SENİN GİBİ MUSİBETTEN KURTULACAĞIZ!

MHP’Lİ ÖZARSLAN DA TARTIŞMAYA DAHİL OLDU
Yaşanan bu tartışmaya MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Bahadır Bumin Özarslan da dahil oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden Dervişoğlu’na cevap vererek, "Sayın Dervişoğlu her ne kadar gizli özne kullanmış olsa da kast ettiği kişinin Aytun Çıray olduğu belli. Gizli özneyi "Meral Akşener" olarak değiştirince de yine bu iddialar aynı kalıyor. Hatta İP'e bakarsak bu gizli öznelerin sayısının epey fazla olduğunu da görebiliriz” ifadelerini kullandı.