GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Aralık 2023 Pazartesi 17:11

İYİ Parti'den istifa etmişti... Akşener'e çağrı!

İYİ Parti'de Genel Başkan Yardımcısı, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı olarak görev yapan Bahadır Erdem, geçen günlerde istifasını açıklamıştı. İstifanın ardından Bahadır Erdem, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e ittifak çağrısında bulundu.

Geçen günlerde İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem, Twitter (X) hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrı yaptı.

CHP'nin işbirliği çağrısını 'son fırsat' olarak değerlendiren Erdem, X hesabından mesaj paylaştı. Erdem, İYİ Parti'nin müstakil girme kararının AK Parti'ye yarayabileceğini ifade ederek "İYİ Parti Genel İdare Kurulu’ndan olası çıkabilecek 81 il ve ilçelerinde seçimlere müstakil girme kararı sonucunda mevcutta muhalefette olan bir çok il ve ilçe belediyesinin oy bölünmesi sonucunda AKP’ye bırakılma ihtimali oldukça güçlüdür. Bu çerçevede düşünecek olursak, bir hukuk hocası, bir aile babası, bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve eski bir yol arkadaşınız olarak sizlerden ricam muhalefetin büyük çabalarla sahip olduğu ve çok kıymetli olan bu güç birliğinden yana tavır koymanızdır" dedi. (Halk TV)