GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Eylül 2024 Salı 12:59

Hulusi Akar'dan 'mangal' açıklaması!

Kayseri'de katıldığı mangal partisiyle ilgili haberlere tepki gösteren Hulusi Akar "Yalanı, dolanı, haber olarak hazırlayanlara, pişirenlere, servis edenlere ve bunu yiyenlere afiyet olsun" dedi.

Kayseri'de Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tanıtım Töreni'nde düzenlenen mangal partisinde sucuk pişiren AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, çıkan haberlere tepki gösterdi.

Hulusi Akar  "Yalanı, dolanı, fesadı, fitneyi; haber olarak hazırlayanlara, pişirenlere, servis edenlere ve bunu yiyenlere afiyet olsun. Biraz akıl, biraz vicdan, biraz insaf… Siyasi Ahlak?  Basın Ahlakı?" dedi.

BÜYÜKKILIÇ: BAKANLARIMIZ AĞIZLARINA BİR LOKMA DAHİ ALMADI
Akar, mangal partisine ilişkin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın açıklamasını da paylaşımına ekledi.

Memduh Büyükkılıç dün yaptığı açıklamada özetle şunları söylemişti: 

"Her açılışımızda olduğu gibi hem Kayseri'mizin ürünlerini tanıtmak hem de ikramda bulunmak amacıyla sucuk ikram ettik. Sucuk ikramı sırasında Bakanlarımızın ağzına bir lokma dahi almadıklarını hep beraber gördük... Kayseri denilince akla ne gelir? Sucuk, pastırma ve mantı gelir. Yani leblebi ikram edecek halimiz yok."