GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Nisan 2016 Salı 12:20

Hotar STK'larla gündemi değerlendirdi

İzmir Programı kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri ile bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar; gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

İzmir’de konuşan Hotar; “Kurtuluş Savaşında olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi sağlayıp ülke bütünlüğü için mücadele etmemiz gerekir. Bu noktada Sivil Toplum Kuruluşlarına çok önemli görevler düşmektedir” dedi.

İzmir Ticaret Odası, Ege Sanayi Odası, Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Yöneticileri, Menemen Organize Sanayi Bölgesi Yöneticileri, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yöneticileri, Bostanlı İşadamları Derneği, Karşıyaka Sanayici ve İşadamları Derneği, Şehir Aileleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Balkan Türkleri İşadamları Derneği, Kıbrıs Harekatı Derneği, Çiğli Kanserle Mücadele Derneği, Çiğli Güç Birliği Derneği, Uluslararası Aktivistler Sendikası, Sancak Bosna Derneği, Ulusal Balkan Derneği, Spor Dayanışma Platformu, Batı Trakyalılar Derneği, Türk Anadolu Dayanışma Derneği, Kordon İşadamları, Magazin Gazetecileri Derneği ve birçok bölgeden gelen hemşeri derneklerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Hotar, “Teröre karşı duruş konusunda muhalefetten destek bekliyoruz. Milletin oyuyla meclise gelmiş ve burada teröre destek veren Milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılacak, insanlar bu kişilere teröre destek versinler diye oy vermedi. Oy verenlerin bu durumu malum vekillere sormaları, tepki göstermeleri gerekiyor. Siyaset başka bir şey ancak söz konusu olan vatanımızsa birlikte omuz omuza mücadele etmeliyiz” dedi.

Katılımcıların gündeme dair sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar; ilerleyen zamanlarda da Sivil Toplum Kuruluşlar ile istişarelere devam edeceklerini belirterek konuşmasını sonlandırdı.