GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İnşaat/Emlak
29 Ocak 2022 Cumartesi 13:01

Her şey Şirinyer'deki ofisle başlamıştı... Binax dünyaya açılıyor!

İzmir merkezli 15 şubeyle gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Binax şirketinin yurt genelinde bayilikler vereceğini, İspanya, Ukrayna, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerde de ofisler açacağını duyurdu

EGEDESONSÖZ - İzmir'in önde gelen emlak şirketi Binax Gayrimenkul, artık İzmir'in dışına çıkma kararı aldı. Binax Gayrimenkul'ün sahibi, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Tarihi Havagazı Fabrikası'nda çok sayıda davetlinin katıldığı lansmanda projesini detaylarıyla anlattı. 33 yıldır bu sektörde çalıştığını, 22 yıldır Emlakçılar Odası başkanlığını yaptığını belirten Mesut Güleroğlu, "Şirinyer'de küçücük bir ofisten 15 şubeye ulaştık. Binax'ın artık dünyaya açılma zamanı geldi" dedi.

ATİNA VE SELANİK'E YENİ OFİSLER EKLENECEK
Binax'ın henüz 12 yaşında bir kurum olduğunu hatırlatan Mesut Güleroğlu, Atina ve Selanik'te anlaşmalı ofisleri olduğunu, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Ukrayna ve İspanya'dan da şube talepleri aldıklarını, bu ülkelerin yanı sıra zaman içerisinde dünyanın başka ülkelerinde de faaliyet göstermeye başlayacaklarını duyurdu. Güleroğlu, şu bilgileri aktardı:

"Tüm Türkiye'ye yayılacağız. Binax Türkiye olarak, lansmanın ardından tüm Türkiye'ye yayılma politikasıyla hareket edeceğiz. İstanbul Anadolu Yakası, Bursa, Ankara, Antalya, Adana gibi iller başta olmak üzere tüm Türkiye'ye bayilikler vereceğiz. Hem bilinçli hem de kontrollü büyüyerek markanın bilinirliğini desteklemek istiyoruz. Yurt dışı planlarımızı pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kalmıştık. Şimdi daha bilinçli, daha tecrübeli bir şekilde yurt dışında da neler yapabileceğimizi biliyoruz."

DANIŞMANIN VE OFİS SAHİPLERİNİN KAZANMASI ÜZERİNE KURULU BİR SİSTEM
Emlak sektöründe teknolojiyi çok iyi kullanmak gerektiğini, ofislerinde yapay zeka destekli crm programı kullandıklarını belirten Mesut Güleroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Binax'ın altyapısı, eğitim üzerine kurulu. Gelişim odaklı eğitimler vermeye devam edeceğiz. Uzmanlık odaklı eğitimlerle yol alacağız. Danışmanlarımızı destekleyecek verimli çalışmalarını sağlayan çalışmalarımız, 12 ay boyunda sürecek. Kullandığımız yapay zeka destekli crm programı, hem çalışanların, hem de brokerlerin işini kolaylaştırıyor. Drone kullanımı, 360 derece kameraların kullanılması, crm programında çekilen videoların tek program üzerinden tek seferde tüm platformlarda aynı kalitede paylaşılması gibi profesyonel çözümler sunacağız. Danışmanın ve ofis sahiplerinin kazanması üzçerine kurulu bir sistem oluşturduk. Ofisler sistemi değil, kendilerini büyütme yoluna gidecekler. Şirketimiz de büyüyecek. Franchaselarımız da büyüyecek, danışmanlarımız da büyüyecek."