GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Mart 2024 Pazar 20:24

Gün sonu raporu… Bir sonraki hedef 15 ilçeye kadın aday!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün gerçekleşen İzmir programında parti içi işleyiş noktasında bir sonraki yerel seçim sürecinin köşe taşlarını şimdiden ördü. “İzmir’de bir sonraki seçimde 15 erkek aday varsa 15 kadın aday olacak” açıklaması yapan Özel, AK Parti ve MHP’nin elinde olan Menemen ve Aliağa belediyelerini ihaleler ve taşınmazların satışı üzerinden yüklendi. Özel’in hedefinde ayrıca Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ da vardı.
EGEDESONSÖZ - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Seçimleri kapsamında Foça, Aliağa, Menemen ve Çiğli’de Halk Buluşmaları gerçekleştirdi.

Özgür Özel, Foça’da yaptığı konuşmada parti işleyişi noktasında 2024 Seçimleri’nin bir mihenk taşı olduğunu bir sonraki seçimde parti yönetiminde ve adayların belirlenmesinde önemi adımlar atacaklarının mesajını verdi.

Özel, partideki değişim ve dönüşümün ana noktasının İzmir olacağını söyleyerek “İzmir’de bir sonraki seçimde 15 erkek aday varsa 15 kadın aday olacak” ifadesini kullandı.

Özel, diğer programlarında MHP ve AK Parti’nin elinde olan Menemen ve Aliağa programlarında belediye başkanlarını hedef aldı. Belediyelerde taşınmaz satışları, usulsüzlükler olduğunu belirten Özel, bu belediyelerin geri alınması noktasında seçmenlere çağrı yaptı.

Özel programlarında ayrıca Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Bşakan Adayı Hamza Dağ’ı da sık sık eleştirdi.

Tüm detaylar için:
ÖZEL: GELECEK SEÇİM İZMİR'DE 15 ERKEK ADAY VARSA 15 KADIN ADAY OLACAK!

-ÖZEL, ALİAĞA'DAN İKTİDARI HEDEF ALDI: İZMİR'İ TARİKATLARA PEŞKEŞ ÇEKTİRTMEYİZ!

-ÖZEL, BELEDİYE BAŞKANI PEHLİVAN’I HEDEF ALDI: MENEMEN'DE 3 MİLYAR TL BUHARLAŞTI!

-ÇİĞLİ’DE İKTİDARI HEDEF ALDI: İZMİR'E ÇÖKMEK İSTİYORLAR!