GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
9 Haziran 2016 Perşembe 09:42

Gül’ün dördüncü koruması da şehit düştü!

Özden ile birlikte bölgedeki operasyonlarda Cumhurbaşkanı Gül'ün korumalığını yapan polislerden şehit olanların sayısı 4'e yükselmiş oldu.

Mardin Midyat'ta dün şehit olan polis memuru Şerife Özden için silah arkadaşları sosyal medyada duygu dolu mesajlar yayımladı. Özden, daha önce 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yakın koruma ekibindeydi. Özden ile birlikte bölgedeki operasyonlarda Cumhurbaşkanı Gül'ün korumalığını yapan polislerden şehit olanların sayısı 4'e yükselmiş oldu.

Kadın polis memuru Şerife Özden, dün Midyat'taki hain terör saldırısında hayatını kaybetti. Bölgedeki operasyonlarda daha önce şehit olan Cumhurbaşkanı Gül’ün yakın korumalarından Erkan Başpehlivan ve Salih Taç’ın arkadaşları, sosyal medyada şu mesajı paylaştı: “Ah kardeşim ahh... Beraber şehadet şerbetini içtiğin can dostun Salih Taç ile senin, birlikte görev yaptığınız arkadaşlarınız yanınıza geliyor. Önce bomba uzmanı arkadaşınız Ahmet Çam, şimdi şehit kanına doymayan Mardin’de birlikte çalıştığınız 6 aylık hamile Şerife Özden. Arkadaşlarınızı karşıladınız mı kuzum?”

MESAJDA UNUTULMADI
Arkadaşları mesajda yer alan fotoğrafta Gül’ün bugüne kadar şehit olan koruma ekibinden Salih Taç ve Erkan Başpehlivan, Ahmet Çam ve Şerife Özden’in fotoğrafını paylaştı. Mardin’in Midyat İlçesi’nde şehit olan Nefize Özsoy da fotoğrafta ekibin arasında yer aldı.