GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Haziran 2016 Çarşamba 17:59

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na ‘ziyaret’ çıkışı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu ülkede ana muhalefetin başı olacaksın, bölücü terör örgütünün mensuplarını hastanede ziyaret edeceksin. Neymiş, hastaymış, yaralıymış, DHKP/C'liyi ziyaret edeceksin. Ben milletimin iradesine bunları havale ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlarla iftar buluşmasında konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Menfur saldırılarda şehit düşen polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara başsağlığı diliyorum.

Şehitlik bizim inancımızda şereflerin en büyüğüdür.

Ben tabii 'kanı bozuk' derken, biyolojik bir kanı bozukluktan, hele ırkçılıktan asla söz etmiyorum. Bizim kültürümüzde kanı bozuk ifadesi, karakterle ilgili bir göndermedir, anlamı da kendi milletine, kendi toplumuna karşı kötülük yapan, yanlış işlerle uğraşmakta ısrar edendir.

Bu ülkede ana muhalefetin başı olacaksın, bölücü terör örgütünün mensuplarını hastanede ziyaret edeceksin. Neymiş, hastaymış, yaralıymış, DHKP/C'liyi ziyaret edeceksin. Ben milletimin iradesine bunları havale ediyorum. Artık bunlara inanıyorum ki gereken dersi milletim, en ideal şekilde, en güzel şekilde verecektir.

Türkiye üzerinde diledikleri gibi operasyon yapacaklarını sananlar defalarca yanıldılar. Şimdi de Güney Doğu'da görüyorlar.

Dünyada mazlumlar, mağdurlar Türkiye'nin sesini bekliyor.

Muhammed Ali'nin cenazesi için bu gece ABD'ye gidiyorum. Her yumruğu tüm zalimlere, tüm katillere gidiyordu. Muhtaçlar, ezilmişler için mücadele ediyordu.

Mahallenizde fakir-fukara bırakmayın. Kaymakamlıklara bunun için kaynak aktarılıyor.

Nerede ne ihtiyaç varsa bizlerle paylaşın, kimseyi sahipsiz bırakmayacağız.