GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
5 Temmuz 2023 Çarşamba 09:17

Emniyet Müdürü Şahne, Tenekeli’de ailelerden destek istedi… Zehir kuşatması başlıyor!

İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, uyuşturucu ticaretinin ve kullanımının yoğun olduğu Konak’ta bulunan ve Tenekeli Mahalle olarak bilinen Yenişehir Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Müdür Şahne yaptığı konuşmada “Biz daha güçlü olacağız, daha kuvvetli geleceğiz. Sizin de desteğinizi üst seviyede istiyorum” dedi.

EGEDESONSÖZ – Uyuşturucu ticareti ve kullanımının yoğun bir şekilde yaşandığı İzmir’in Konak ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’ne İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Şahne, mahallede vatandaşlar ile bir araya geldi. Uyuşturucu ile ilgili vatandaşların sorunlarını dinleyen Şahne, uyuşturucu ile mücadele konusunda daha kuvvetli mücadele edeceklerini ve ailelerin de bu anlamda destek olması gerektiğini belirterek, “Bu sorun ülkenin sorunu ama yarından itibaren sizin de desteğinizi istiyorum. Bu işi el birliği ile çözelim. Bir kere sizin kesinlikle kararlı durmanız lazım. Bunu içen çocukları muhakkak tedavi ettirmek için doktorlara götürün. Devlet bu anlamda yoğun bir şekilde tedavi amacıyla destek oluyor. AMATEM’ler var oralara gidip başvurun. Sizlere mutlaka destek sağlanacaktır. Biz daha güçlü olacağız, daha kuvvetli geleceğiz. Sizin de desteğinizi üst seviyede istiyorum” dedi.