GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
29 Ocak 2024 Pazartesi 13:28

Egemenlik Binası önünde Soyer nöbeti!

İzmir Seyyar Satıcılar Derneği üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına Tunç Soyer’in gösterilmesi için belediye binası önünde destek nöbetine başladı.

Büşra ÇETİNKAYA/EGEDESONSÖZ- CHP, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde İzmir adayını belirliyor.

Gözler genel merkeze çevrilirken İzmir Seyyar Satıcılar Derneği üyesi bir grup İzmir Büyükşehir Belediye hizmet binası önünde mevcut başkan Tunç Soyer’e destek eylemine başladı.

Tunç Soyer’in aday ilan edilmesi için nöbete başladıklarını belirten grup adına açıklama yapan İzmir Seyyar Satıcılar Derneği Başkanı Evren Laçin şunları söyledi:

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in karnesi son derece başarılıdır. Projelerin yüzde 87’lik tamamlanma oranı ortadadır ve herkes tarafından takdir edilmektedir.

Seçime 2 ay kala Tunç Başkan dışında bir aday İzmir için büyük risk taşımaktadır. Genel başkanlık seçimimnde kurultaylarda kimin, kimi desteklediği, kimden taraf olduğu bizi yerel yönetimden hizmet bekleyen halkı ilgilendirmemektedir.

Bizim için kriter emektir, çalışkanlıktır, dürüstlüktür.

Tüm bu özellikler başkanımız Tunç Soyer’de mevcuttur.

90 bin Roman, 250 bin seyyar esnaf, 1293 mahalle muhtarı, yüzlerce STK ve kooperatiflerin temsilcilerinin bu çağrısına duyarsız kalmayın. Demokrasinin ve insan haklarının başkenti olan İzmir'imizi biz İzmirlilere teslim edip tabandaki ittifakı tüm Türkiye’ye gösterelim”