GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Haziran 2016 Cuma 10:27

Delican’dan ‘karşılama’ çıkışı: Meclis üyesi geldi sandım!

AK Parti İl Başkanı, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu için havaalanında yapılan karşılamaya ilginç bir eleştiri getirdi. Delican, “Bir parti meclis üyesi falan geldi sandım. O kalabalık ancak ona yakışır. Sonra baktım gelen Kılıçdaroğlu’ymuş. Er meydanında gördük işte…” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’e gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

CHP Liderinin Adnan Menderes Havaalanı’na indiği sırada ilginç bir tesadüf yaşandı. 

Ankara'ya giden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican uçuş öncesi 'Kılıçdaroğlu'nun karşılanmasına' tanıklık etti.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en büyük tatbikatı Efes 2016’yı izlemek için kente geldiği sırada havaalanında yaptıkları mitinge katılım tartışma konusu olmuştu.

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, AK Parti’nin karşılaması için, “Biz bu kalabalığı ilçe kongrelerimizde topluyoruz” açıklaması yapmıştı.  AK Parti İl Başkanı Delican da CHP’nin gerçekleştirdiği ‘Genel Başkan Karşılaması’ hakkında konuştu.

ER MEYDANINDA GÖRDÜK İŞTE
Delican, “Bir parti meclis üyesi falan geldi sandım. O kalabalık ancak ona yakışır. Sonra baktım gelen Kılıçdaroğlu’ymuş.  Bu tartışmayı uzatmaya kalkmasınlar. Ak sevdalı gönüller her zaman cumhurbaşkanını da, başbakanı da coşkuyla ve kalabalıkla karşılar. Er meydanında gördük işte…” dedi.