GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Ocak 2024 Pazartesi 14:59

Dağ’ın Kemeraltı ziyaretinde renkli anlar!

AK Parti İzmir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Kemeraltı'nda vatandaşlarla buluştu. Kemeraltı'nda döner tezgahının başına geçerek döner kesen Dağ ayrıca kendisinden mont isteyen bir vatandaşın yardım talebini geri çevirmedi.

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, adaylık çalışmaları programı içerisinde Kemeraltı'na ziyarette bulundu.

Dağ, ziyaretinde Kemeraltı'nda bulunan bir dönerci dükkanında tezgahın başına geçti. Döner bıçağını eline alan Dağ, et döner keserek kameralara poz verdi. Döner kesen Dağ, sonrasında dükkan sahibi ve çalışanları ile sohbet etti.

DAĞ'DAN MONT İSTEDİ
Kemeraltı ziyareti sırasında bir giysi dükkanına uğrayan Dağ, burada kendisinden mont talep eden bir vatandaşla karşılaştı. Dağ ise bu talebe yanıtsız kalmayarak vatandaşın bilgilerini isteyerek mont hediye etmek istedi. Montlu vatandaş, ihtiyacı olan montun kendisine hemen gerektiğini belirmesi üzerine Dağ, kurmaylarına dükkandan vatandaşa hemen mont almaları konusunda talimat verdi.



SOKAK HAYVANLARI İÇİN TALEP
Dağ'ın Kemeraltı ziyareti esnasında ise bir kadın sokak hayvanları için bir çözüm bulunması noktasında taleplerde bulundu. Sokak hayvanlarının zor durumda olduğunu belirten vatandaşın söylediklerini Dağ not alarak kurmaylarına iletti.