GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Ocak 2024 Pazartesi 15:47

Aslanoğlu, Şahin’i işaret etti, açıklama geldi: Üç anketten açık ara birinci çıktım!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun Menemen belediye başkan aday adayları ile yaptığı toplantıda eski belediye başkanı Tahir Şahin’in aday yapılacağı ve kendisine destek verilmesi yönünde tavsiyede bulunduğu iddiaları gündeme taşındı. Konuyla ilgili konuşan Tahir Şahin, “Anketler zaten Tahir Şahin’i işaret ediyor. Partinin yaptırdığı üç anketten de açık ara çıktığımı duydum ve hiç şaşırmadım. Çünkü Menemenli hemşehrilerimle 20 yıllık belediye başkanlığım dönemimde oluşan, 20 yılın getirdiği bir sevgi bağı var” dedi.

Muhittin AKBEL/EGEDESONSÖZ- Menemen’de 1999-2019 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Tahir Şahin’in, 31 Mart 2024 seçimleri öncesi öne çıkan isim olduğu konuşuluyor.

CHP’den ihraç edilen, Memleket Partisi’nde kısa bir süre siyaset yaptıktan sonra affedilince yeniden yuvaya dönen Tahir Şahin, adının öne çıkmasına şaşırmadığını, çünkü Menemenliler ile arasında 20 yıllık bir gönül bağı olduğunu söyledi.

ÜÇ ANKETTEN DE AÇIK ARA BİRİNCİ ÇIKTIĞI KONUŞULUYOR
Kulislerde, CHP İzmir il Başkanlığı’nın da Tahir Şahin’in aday olması yönünde tavır sergilediği konuşuluyor. Tahir Şahin, partinin yaptırdığı üç anketten de açık ara birinci çıktığını, bunun bir tesadüf olamayacağını belirterek şunları söyledi:

“Anketler zaten Tahir Şahin’i işaret ediyor. Partinin yaptırdığı üç anketten de açık ara çıktığımı duydum ve hiç şaşırmadım. Çünkü Menemenli hemşehrilerimle 20 yıllık belediye başkanlığım dönemimde oluşan, 20 yılın getirdiği bir sevgi bağı var. Bu sevgi bağını hiç kimse koparamaz. Bu nedenle anketlerden birinci çıkacağımı tahmin ediyordum ve yanılmadığımı gördüm. Menemenli yurttaşlarımıza kaldığımız yerden hizmete devam etmek istiyorum.”