GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
3 Şubat 2021 Çarşamba 10:59

Çanakkale’den İzmir’e acı haber

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun sağanak yağış ile birlikte debisi yükselerek yola taşan Ayvacık Baraj yolunda kaybolan Mürsel Meracıoğlu’nun (40) cenazesi bulundu.

EGEDESONSÖZ- Geçtiğimiz günlerde Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde yaşanan kazada baraj suyuna kapılarak kaybolan Çevre Mühendisi Mürsel Meracıoğlu’nun (40) cansız bedenine aracın 30 metre ilerisinde dibe batmış bir şekilde ulaşıldı.  Meracıoğlu'nun cenazesi Ayvacık devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

2002 yılından beri iş güvenliği uzmanlığı yaptığı bilinen Meracıoğlu’nun, uluslararası bir firmada 5 yıldır çalıştığı, İzmir'e bir proje için gittiği ardından ise Çanakkale’deki projenin başlamasıyla hamile eşi ve çocuğunu İzmir’de bırakıp çalışmak için Çanakkale’ye geldiği mesai arkadaşlarından öğrenildi.

ARKADAŞLARINI UYARMIŞ: ‘BU YOL TEHLİKELİ KULLANMAYIN’
Eşinin hamile olduğunu kazadan hemen önce öğrenen Meracıoğlu’nun kazanın yaşandığı gün sabah saat 07:20 sularında mesajlaşma uygulaması üzerinden arkadaşlarına ses kaydı atarak, “Bu yol çok tehlikleli, kullanmayın” dediği, ardından ise kendisinin hakimiyetinde olan aracın baraj suyuna kapıldığı öğrenilen bilgiler arasındaydı.