GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Nisan 2022 Çarşamba 13:17

CHP’li Polat detayları aktardı… Üç başkandan Ankara mesaisi!

CHP’nin Ödemiş, Bayındır ve Bergama İlçe Başkanları, İzmir Milletvekili Mahir Polat ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Başkanlar, ilçelerindeki parti çalışmaları hakkında genel başkanı bilgilendirdi

EGEDESONSÖZ – Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bergama İlçe Başkanı Ecevit Canbaz, Bayındır İlçe Başkanı Behzat Aydilek ve Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu genel merkezde ziyaret etti. Başkanların, Kılıçdaroğlu’na ilçelerinde yaptıkları parti çalışmaları hakkında bilgi aktardığı öğrenildi.

CHP İzmir Milletvekili ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Mahir Polat, verimli bir görüşme olduğunu belirterek başkanların Kılıçdaroğlu ile buluşmasını şu sözlerle değerlendirdi:

“Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen üç başkanımızın ilçelerinden birinde iktidar, ikisinde muhalefetteyiz. Ödemiş’te CHP belediyeciliği var ama Bayındır ve Bergama’da muhalefette bulunuyoruz. İlçe başkanlarımız, ilçelerinde yürüttükleri parti çalışmaları hakkında bilgi aktarırken, Bayındır ve Bergama’da yeniden yerelde iktidar olacağımızın sözünü verdiler. Bu iki ilçede iktidara çok yakın olduğumuzu anlattık. Başkanlarımız, sürekli sahada olduğumuzu, milletvekili arkadaşlarla birlikte ortak çalışmalar yürüttüklerini ifade ettiler. Genel başkanımız ise ilçe başkanlarımızın çalışmalarından memnuniyetlerini dile getirdi. Olası bir seçimle ilgili beklentilerini anlatan genel başkanımız, Bayındır ve Bergama’nın yeniden kazanılacağına olan inancını ifade etti. Ödemiş’te ilçe başkanının, belediye başkanıyla birlikte omuz omuza çalışmasını takdirle izlediğini söyledi. Sonuçta güzel bir görüşme oldu.”