GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Temmuz 2023 Perşembe 17:11

CHP'li Gökçen'den Kılıçdaroğlu'na Zafer Partili danışman tepkisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığına atanan Zafer Partisi’nin gençlik yapılanması Ayyıldız Hareketi’nin eski kurucu Genel Başkanı Gökşen Anıl Ulukuş için CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen’den tepki geldi. Gökçen, gençlik örgütlerinde danışmanlık yapabilecek kadrolar olduğunu ancak partide hak ettikleri görevleri alamadıklarını belirterek, “Ne yazık ki hak ettiklerini partimizde henüz alamadılar. Ben o arkadaşlarımla gurur duyuyorum” dedi.

EGEDESONSÖZ – Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olarak Zafer Partisi’nin gençlik yapılanması Ayyıldız Hareketi’nin eski kurucu Genel Başkanı Gökşen Anıl Ulukuş atandı.

‘GENÇLİK ÖRGÜTLERİNDE DANIŞMANLIK YAPACAK KADROLAR VAR’
Yapılan atamanın ardından CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Partinin gençlik örgütlerinde danışmanlık yapabilecek kadroların olduğunu ancak partide henüz hak ettikleri yeri alamadıklarını belirten Gökçen, “CHP gençlik örgütlerimizde partimize danışmanlık yapacak, hatta partimizin her kademesine yönetici olacak, bu işi de gayet iyi yapacak kadrolar var. Ne mutlu ki o kadrolar aşırı sağ akımlara karşı mücadelenin bu dönemde ne kadar hayati olduğunun da farkındalar, fakat ne yazık ki hak ettiklerini partimizde henüz alamadılar. Ben o arkadaşlarımla gurur duyuyorum” dedi.