GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Şubat 2024 Perşembe 16:27

CHP’li Aslanoğlu’ndan Saygılı’ya gülücüklü ‘logo’ yanıtı!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın afişlerde logo kullanılmaması ile ilgili açıklamalarına yanıt verdi. Aslanoğlu “Sayın mevkidaşım çok zor durumda. Partisini mi savunsun, adayını mı savunsun? Logosuz adayın AKP adayı olduğunu kabul etmiş. Zaten o adayı kabul ediyor, aday AKP adayı olmayı kabul etmiyor :)) Ancak AKP logosunu İzmir’de neden kullanmadıklarını hala açıklamamışlar ama bekliyoruz! Neden kullanmıyorsunuz? İzmirli logonuzu gördüğünde size oy vermez mi?” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın seçim afişlerinde logo kullanmaması ile ilgili olarak tartışmalar sürüyor.

CHP cephesinden logo kullanılmaması ile ilgili eleştirilere AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, SonSöz TV’de katıldığı programda yanıt vermişti. Saygılı açıklamasında CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'ın Abdi İpekçi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk afişlerinden örnek vererek CHP’nin de logo kullanmadığını belirtmişti.

SAYGILI: CHP DE LOGO KULLANMIYOR

Saygılı’nın açıklamalarına ise CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yanıt verdi. Aslanoğlu açıklamasında “Sayın mevkidaşım çok zor durumda. Partisini mi savunsun, adayını mı savunsun? Logosuz adayın AKP adayı olduğunu kabul etmiş. Zaten o adayı kabul ediyor, aday AKP adayı olmayı kabul etmiyor :)) Ancak AKP logosunu İzmir’de neden kullanmadıklarını hala açıklamamışlar ama bekliyoruz! Neden kullanmıyorsunuz? İzmirli logonuzu gördüğünde size oy vermez mi?” dedi.