GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Temmuz 2023 Cuma 12:06

CHP’li Aslanoğlu'ndan AK Partili Saygılı'ya 'düello' yanıtı: İstediği zaman istediği saatte!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın ‘sokakta buluşalım’ çağrısına yanıt veren CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “istediği zaman istediği saatte istediği gün  İzmir'in sorunlarını konuşmayı tabii ki çok isterim. Bizler konuşuruz. Şimdi de sokaktayız. Yine bir İzmir'in sorunu için sokaktayız. İzmir Limanı'ndayız. Eğer Adalet ve Kalkınma Partisi'nin il başkanı da bu İzmirlilere ait olan liman Araplara satılmasın diyorsa yarın gelecekse biz de Cumhuriyet Halk Partililer olarak da gelip arkasında durmaktan onur duyarız” dedi

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ile CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu arasında başlayan ‘canlı yayın’ polemiği hız kesmeden devam ediyor.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun mevkidaşını  Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi hakkındaki iddiaları konuşmak için canlı yayına davet etmesi sonrası, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise "İzmir, geçiştirilmeyecek kadar zekâ küpü, sorunları sosyal medyada iki satıra sıkıştırılmayacak kadar büyüktür! Kendilerini, Örnekköy vakası gibi, üstüne yattıkları açıklamaları yapmaya; sonra da her başlığı yerinde konuşmaya davet ediyorum. Sokakta buluşalım…" ifadelerini kullanmıştı.

ASLANOĞLU’NDAN DAVETE NET YANIT
Saygılı’nın davetine basın mensupları üzerinden yanıt veren CHP’li Şenol Aslanoğlu ise teklifi kabul ettiğini duyurdu. Kendilerinin sürekli sahada olduğunu belirten Aslanoğlu,  “AK Parti İl Başkanı İzmir'in sorunlarını konuşmaya davet etti bildiğiniz gibi… Zaten bizler sabah yediden gece geç saatlere kadar sokaktayız. O yüzden istediği zaman istediği saatte istediği gün  İzmir'in sorunlarını konuşmayı tabii ki çok isterim. Bizler konuşuruz. Şimdi de sokaktayız. Yine bir İzmir'in sorunu için sokaktayız. İzmir Limanı'ndayız. Eğer Adalet ve Kalkınma Partisi'nin il başkanı da bu İzmirlilere ait olan liman Araplara satılmasın diyorsa yarın gelecekse biz de Cumhuriyet Halk Partililer olarak da gelip arkasında durmaktan onur duyarız. Yok, Araplara satılması çok iyidir diyorsa, gene sokak ve burada Arapların satılmasının neresi iyidir, neresi kötüdür, gene tartışmaya hazırız. İlk önce istediği gibi Örnekköy'e gideriz. Bir gün sonra da gelir, Alsancak Limanı'nda sohbet ederiz” ifadelerini kullandı.