GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Temmuz 2023 Salı 19:18

CHP'li Aslanoğlu'ndan AK Partili Saygılı'ya canlı yayın daveti: İzmir farkını yaratsın!

AK Parti İzmir İl başkanı Bilal Saygılı’nın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef alan, İzmir’deki arıtma tesisleri ile ilgili iddiaları üzerine, CHP İzmir İl başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Partili mevkidaşı Bilal Saygılı’yı canlı yayına davet etti.

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın geçtiğimiz günlerde İzmir’deki arıtma tesisleri hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya CHP’li mevkidaşı Şenol Aslanoğlu’ndan yanıt geldi. Başkan Aslanoğlu, Saygılı'yı canlı yayında açık oturuma davet etti.

Ayrıca, "Genel başkanınız çekinip benim genel başkanımın karşısına canlı yayına çıkmıyor ama demokrasinin başkenti İzmir farkını yaratsın. Ne dersiniz?" diye sordu.

Aslanoğlu'nun paylaşımının tamamı şu şekilde:

"Sayın Bilal Saygılı, İzmir’deki arıtma tesislerini, arıtma tesisleri ile ilgili iddialarınızı, dilediğiniz zaman dilediğiniz kanalda, dilediğiniz haberci ile canlı yayında karşılıklı konuşmaya hazırım. Biz konuşalım, kararı İzmirli versin. Ne dersiniz?

Genel başkanınız çekinip benim genel başkanımın karşısına canlı yayına çıkmıyor ama demokrasinin başkenti İzmir farkını yaratsın. Ne dersiniz?"