GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Nisan 2023 Perşembe 15:00

CHP’li Aslanoğlu’ndan AK Partili Bursalı’ya alaycı yanıt

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti İzmir 1’inci Bölge 3’üncü sıra milletvekili adayı Şebnem Bursalı’nın vekil sayısı hedefiyle ilişkin yaptığı açıklamaya yanıt verdi. Aslanoğlu, “İmkânsızı istemek böyle bir şey değil… Siz çok yanlış anlamışsınız” dedi.

EGEDESONSÖZ - AK Parti 1. Bölge 3. Sıra Milletvekili Adayı Şebnem Bursalı saha seçim çalışmaları kapsamında dün gazetecilerle bir araya geldi. Bursalı, AK Parti’nin İzmir’den çıkartacağı vekil sayısı ve oy oranlarıyla ilgili kendisine yöneltilen ‘3’er vekil çıkartamazlar’ çıkışına yanıt veren soruya “3’er vekil değil biz açık söyleyeyim en azından kendi bölgemizde 8’i zorluyoruz hiçbir sıkıntımız yok” ifadelerini kullandı.


CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu Bursalı’nın bu ifadelerine sosyal medya hesabından alaycı bir ifadeyle cevap verdi. Aslanoğlu, Bursalı’nın dün gerçekleştirdiği basın buluşmasındaki görselini Candan Erçetin’in “Aman Doktor” şarkısıyla paylaşarak “İmkânsızı istemek böyle bir şey değil… Siz çok yanlış anlamışsınız” ifadelerini kullandı.