GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Şubat 2017 Cuma 14:27

CHP Karşıyaka'da birlik fotoğrafı: Eski ve yeni başkanlar referandum için el ele verdi!

CHP İlçe Başkanı Yıldırım, Karşıyaka’nın mevcut ve eski belediye başkanlarını makamında ağırladı. Akpınar, Durak ve Türsen'in katıldığı buluşma bir ilk oldu. Başkanlar referandum sürecini çok önemli bulduklarını ve ‘hayır’ kampanyasında kararlılıkla hareket edeceklerini ifade etti.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, geçtiğimiz günlerde eski ilçe başkanlarıyla start verdiği referandum sürecinde bir toplantı daha düzenledi.

Başkan Yıldırım, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve ilçenin eski belediye başkanları Cevat Durak ve Cihan Türsen’i makamında ağırladı.

Başkanlar süreçte neler yapılması gerektiği noktasında fikir alışverişinde bulundu, Akpınar başkan olmasından bu yana eski belediye başkanları Cevat Durak ve Cihan Türsen ile ilk kez bir araya geldi. 

Partinin en güçlü konumda olduğu ilçeler arasında bulunan Karşıyaka’da gerçekleşen 2 saatlik zirvede ‘hayır’ propagandasının kararlı bir şekilde yürütüleceği öğrenildi. 

Nisan ayında gerçekleşecek referandumda izlenecek yol haritasını belirlemek için bir araya gelen başkanların, ‘Partimizin vereceği görevleri yapmaya hazırız. Bu referandum ülke için çok önemli…’ noktasında görüş birliği içinde olduğu ifade edildi.

PARTİMİZ ALANLARA ÇIKIN DEDİĞİ GÜN…
Başkan Yıldırım, “Geçen hafta ilçe başkanlarımızla toplandık. Bugün belediye başkanlarımızla toplandık STK’larla da toplanacağız ve partimizin alanlara çıkın dediği gün programımız elimizde kapı kapı dolaşarak neden hayır diyeceğimizi anlatacağız” dedi.