GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Ağustos 2016 Salı 14:55

CHP İzmir’in gençleri eğitime destek için kolları sıvadı!

İl Gençlik Kolları yaz döneminde bakıma ihtiyacı olan okulların tadilatını üstlenerek örnek bir çalışma gerçekleştirdi. Gençler ilk olarak Kemalpaşa Hamzababa Cumhuriyet İlkokulun'nun bakımını yaparken Başkan Sarıküse, "Bizim için bir kardelen fazla yetişse ülkemizin kazancı olacaktır" dedi.

Mehmet İŞLER/EGEDESONSÖZ - CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi ve Parti Okulu tarafından ortaklaşa düzenlenen eğitim kampı İzmir'de devam ederken gençler örnek bir davranışa imza attı.

İzmirli gençler 'Başka bir gelecek mümkün' mottosuyla çıktıkları yolda yaz mevsiminde bakıma ihtiyacı olan okulların tadilatını üstlenme kararı aldı.

İlk olarak Kemalpaşa'da Hamzababa Cumhuriyet İlkokulu'nda çalışmalara başlayan gençler 'Okulunuz hazır haydi çocuklar okula' mesajları verdi.

Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Kemalpaşa İlçe Gençlik Kolları ve diğer ilçelerin gençlik kolları örgütleriyle ortak hareket eden CHP'li gençler bu çalışmaların devamının geleceğini vurguladı.

BU DAHA BAŞLANGIÇ!

İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse, "Bu çalışmalar parti okulumuzda da konuşuldu. Yönetimimizle de böyle yeni kararlar aldık. Bu daha bir başlangıç" dedi. Sarıküse, "CHP İzmir İl Gençlik Kolları ülkenin bu zor dönemlerinde geleceğimizin teminatı çocuklarımız için Kemalpaşa Sarıçalı Köyü Hamzababa Cumhuriyet İlkokulunun duvar boyamalarını gerçekleştirdi. Yapılan bu duyarlı davranışa köy halkı da gençlere destek vererek duyarlılığını gösterdi" diye konuştu.

BİR KARDELEN FAZLA YETİŞSE KAZANCIMIZ OLACAKTIR

Sarıküse ayrıca şunları söyledi: Yönetim kurulu kararıyla biran önce harekete geçen gençler okullarımızın ülkemizin ortak paydasıdır ve hiç bir ayrım olmaksızın daha güzel şartlarda eğitimler gerçekleşmelidir. Bu parolayla yola çıktık. Gece geç saatlere kadar çalışarak okulun boyamasını yetiştirdik. Bizler tüm yönetimimiz, ilçe başkanlarımızla birlikte ülkemizde okuyan, sorgulayan nesillerin yetişmesini istiyoruz. Ama çocuklarımızın bunlar için daha iyi şartlarda eğitim görmesi, eksikliklerinin giderilmesi gerekiyor yaptığımız tam da budur. Bizim için bir kardelen fazla yetişse ülkemizin kazancı olacaktır. Bu kazanca CHP Gençliği olarak hep katkı koyduk, koymaya da devam edeceğiz. Sadece bu da değil Ata'mızın yeni nesilleri emanet ettiği öğretmenlerimizin de iyi koşullarda olmaları için çalışmak bizim öncelikli vazifelerimizdendir. Bunun için durmadan, yorulmadan hep ileri bakarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.