GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Temmuz 2022 Cuma 14:11

CHP İzmir’de iki ayda iki kritik zirve!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de iki üst düzey toplantı peş peşe gerçekleştirilecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Ekonomi Masası’nı Ağustos ayı içinde toplamayı planlarken, ardından ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’da yerel yönetim ve meclis üyeleri ile Eylül ayının ilk haftasında bir araya gelecek

EGEDESONSÖZ - Son dönemlerde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından sık sık İzmir’e ziyaretler gerçekleşirken, Temmuz ayının tamamlanması ile birlikte yeni toplantılar düzenlenmesi planlanıyor.

İLK ZİRVE ‘EKONOMİ’
Her ay farklı bir ilde toplanan Ekonomi Masası, Ağustos'ta İzmir’de toplanacak. Parti Sözcüsü ve Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak başkanlığında düzenlenecek toplantıya Ekonomi Masası heyeti ve milletvekilleri yer alacak. Temmuz ayının tamamlanması ile gerçekleştirilecek programın tarihi henüz netlik kazanmazken, toplantının Ağustos ayının ortalarında yapılması bekleniyor.

TORUN YEREL YÖNETİMLERİ TOPLAYACAK 
Ekonomi Masası'nın ardından CHP Genel Merkezi bu kez de yerel yönetim düzeyinde İzmir’de bir zirve daha gerçekleştirecek. CHP MYK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı koltuğunda oturan Seyit Torun başkanlığında İzmir'deki meclis üyeleri ve CHP’li belediye başkanlarının katılımı ile bir toplantı gerçekleştirilecek.

Toplantının tarihi kesinleşmezken, Eylül ayının ilk haftasında bu zirvenin yapılması planlanıyor.