GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Eylül 2016 Pazartesi 14:24

CHP İzmir'de 3'ü bir arada kutlama: İşte program!

İl Yönetimi İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yanı sıra partinin kuruluş yıl dönümü ve Kurban Bayramı'nı da bir arada kutlayacak. İl Başkanı Güven programı açıkladı.

Mehmet İŞLER/EGEDESONSÖZ – İzmir, düşman işgalinden kurtuluşun 94.yılını büyük coşkuyla kutlamaya hazırlanırken, CHP İl Örgütü de programını belirledi.

Kurtuluş’un yanı sıra partinin kuruluş yıldönümü ve Kurban Bayramı nedeniyle üç kutlamayı bir arada yapacak CHP İzmir’in Başkanı Asuman Ali Güven Egedesonsöz’e programla ilgili detaylı bilgi verdi.

Güven şunları söyledi: Saat 09:00'da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği yürüyüşe katılacağız. Yürüyüş Basmane Cumhuriyet Meydanı arasında sadece Türk Bayrakları'yla gerçekleşecek. Ardından biz içimize döneceğiz. 15:00'de Cumhuriyet Meydanı'na çelenk bırakacağız. 16:00'da Fuar İzmir Sanat'ta etkinlik yapacağız. Kapalı salonda slayt gösterisi olacak. Sonrasında benim konuşmam olacak. Ardından İzmir eski milletvekili, Turizm ve Tanıtım eski Bakanı ve İl Eski Başkanı Alev Coşkun'un partinin dünü ve bugünüyle ilgili konuşması olacak. İçerideki program bitince dışarıda pasta keseceğiz. Orkestra müzik çalacak. Genel Başkanımızın belirlediği bir parti büyüğü gelip partimizin kuruluş yıl dönümü ve Kurban Bayramı sebebiyle örgütle kutlama yapacak. Gelecek kişi şu an itibariyle belli değil. Aynı programlar diğer illerde ve Ankara'da da var.  İzmir Sanat'taki programın ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 20:30'daki Fener alayına katılacağız.