GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Şubat 2024 Perşembe 17:11

Büyükşehir Adayı Tugay destek istedi ve ekledi: İzmir'e hizmet etmemizi kimse engelleyemez!

Ege Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, "Bu yolda hiç kimse, hiçbir şekilde bizim İzmir'e hizmet etmemize engel olamaz. Bunun bir yolu yoktur. Bir zamanlar Anadolu işgal edilmişken İzmir'den başlayan o kurtuluş hareketi yine burada 9 Eylül'de düşmanı denize dökerek yurdun kurtuluşuyla neticelendiyse o kararlılık, bu şehirde nasıl varsa bundan sonra da halkına sahip çıkma yolunda bu kararları biz aynı şekilde almaya devam edeceğiz" dedi.

Oktay GÜÇTEKİN/ EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, saha çalışmaları kapsamında Ege Yörükleri Kültür ve Dayanışma  Derneği'ni ziyaret etti.

ÇOK ÇALIŞMAYA HAZIRIZ
Katılımcılardan destek isteyen Tugay, "Gerçekten çok çalışmaya, şehrimiz için, kentimiz için, sizler için, köylerimiz için üzerimize düşen neyse onu yapmaya kararlıyız. Bunun için çok çalışmaya hazırız. Yeter ki sizler de yanımızda olun, hep beraber olun. Önce en temel görevimiz bu cenneti korumak. Bu cenneti kirletmemek, yıpratmamak ve istismar ettirmemek. Bu konuda dik duracağımıza hiç şüpheniz olmasın. Bundan sonra da sizlere belediyenin temel hizmetindeyiz. Yoluyla, suyuyla, temizliğiyle her türlü hizmeti çok iyi bir şekilde yerine getireceğiz. Bunu yaparken ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesi böyle kenetlenmiş halde çalışacak. Şöyle bir iddiam var. Bugüne kadar hiçbir zaman olmadığı kadar Büyükşehir Belediyesi ilçe belediyeleriyle yakın bir ailenin fertleri gibi çalışacak. Bu İzmir'e sözüm olsun" dedi.

SİZE SÖZ VERİYORUM!
Hizmet etmelerini kimsenin engelleyemeyeceğini belirten Tugay, "Bu birliktelik elbette ki çok büyük başarı getirecek. Ulaşımla ilgili sorunları olan, şehrimizin içerisinde trafik sorunu olan yerler için çok sayıda çözümü uygulamaya koyacağız.  Bunların hepsini aşama aşama açıklayacağız ama sözlerin söylenmesi var bir de yapılması var. Size onun sözünü veriyorum. Bizler projelerimizi açıklayacağız ama aynı zamanda çok hızlı şekilde birer birer uygulamaya geçirdiğimizde şehrimizin rahatladığını göreceksiniz. Bunu nasıl yapacağız? Her şeyden önce sevgimizle yapacağız. Her biriniz ama her biriniz çok sevdiğimiz, bizler için çok değerli yurttaşlarımızsınız.  İnanın böyle hissediyoruz. Bu duyguyla bu görevlere talip oluyoruz. Ve o sevginin yanında aklı ve bilimini koyacağız. Akıl ve bilimle beraber doğru karar alacağız. Doğru kararımızı aldıktan sonra da çalışkanlıkla ve kararlılıkla aldığımız kararları da biz sorgulayacağız. Bu yolda hiç kimse, hiçbir şekilde bizim İzmir'e hizmet etmemize engel olamaz. Bunun bir yolu yoktur. Bir zamanlar Anadolu işgal edilmişken İzmir'den başlayan o kurtuluş hareketi yine burada 9 Eylül'de düşmanı denize dökerek yurdun kurtuluşuyla neticelendiyse o kararlılık, bu şehirde nasıl varsa bundan sonra da halkına sahip çıkma yolunda bu kararları biz aynı şekilde her zaman almaya devam edeceğiz. Benim sizden dileğim, ricam bize ve partimize inanmanız. Cumhuriyete ve Atatürk'e inanmanız. Ve bu değerlerimize sahip çıkmanız, milletimizin değerlerine sahip çıkmalıyız. Ve biz bu millete, bu ülkeye olan borcumuzu ödemek üzere bu yola çıktık" diye konuştu.