GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
7 Ocak 2016 Perşembe 12:40

Bornova Belediyesi’nden anne adaylarına eğitim

Bornova Belediyesi’nin anne adaylarını doğuma hazırlık amacıyla açtığı ‘Gebe Eğitim Sınıfı’ndan mezun olan anne adayları katılım belgelerini Başkan Olgun Atila’nın elinden aldı. Atila, hayatın her alanında olduğu gibi bu özel süreci yaşarlarken de kadınlara destel olmayı sürdüreceklerini söyledi.

Bornova Belediyesi’nin anne adaylarını doğuma hazırlamak ve bebek bakımıyla ilgili konularda bilinç düzeyini artırmak için düzenlediği ‘Gebe Eğitim Sınıfı’ yeni mezunlarını verdi.

4 haftalık eğitimlere katılan anne adayları katılım belgesi almanın mutluluğunu yaşadı. Bazı anneler belgelerini çocukları ile birlikte aldı.  Doğuma hazırlık, bebek ve anne beslenmesi, babanın rolü, bebek odasının düzenlenmesi, aile planlaması gibi konularda eğitim alan Kadınlar, memnuniyetlerini dile getirerek Bornova Belediyesi’ne teşekkür etti. Anne adaylarına katılım belgeleri ile birlikte anne ve bebek için gerekli mazlemelerin yer aldığı doğuma hazırlık paketi de hediye edildi.

Kadınlarımızın yanındayız
Katılım belgelerini veren Başkan Olgun Atila, eğitimin hem annelerin sağlıklı bir hamilelik geçirmesi hem de çocukların en başından itibaren doğru yetiştirilmesi için önem taşıdığını belirterek, “Bu eğitimler kadınlarımızın bilinçlenmesi açısından çok önemli. Hayatın her alanında olduğu gibi bu özel süreci yaşarlarken de onlara destek olmaya devam edeceğiz. Eğitimlerimiz yeni anne adaylarımızla devam edecek” diye konuştu.