GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Haziran 2016 Cumartesi 13:12

Bergama’da kupayı Sürekli verdi

AK Parti İzmir Milletvekili, Bergama Kaymakamlığı, Bergama İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve AK Parti Bergama Gençlik Kolları tarafından düzenlenen, AK Gençlik Bilir Altay Halı Saha Futbol turnuvasının final karşılaşmasını izledi ve birinci olan Bilir Altay Futbol takımına kupasını verdi.

AK Parti Merkez Karar Disiplin Kurulu Üyesi, İzmir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Üyesi Av.Kerem Ali Sürekli,  Bergama’ya ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. Sürekli,  Bergama Kaymakamlığı,  Bergama İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve AK Parti Bergama  Gençlik Kolları tarafından  düzenlenen, AK Gençlik Bilir Altay Halı Saha Futbol turnuvasının final karşılaşmasını izledi ve birinci olan Bilir Altay Futbol takımına kupasını verdi.

Sürekli, “Bergama'da her kesime hitap eden, birlik ve beraberliği hedef alan bu etkinlik için Gençlik Kollarımızı ve katılımcıları tebrik ediyorum. Ülkemizin terörle mücadele ettiği,  birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu tip organizasyonlar  gerçekleştiren Bergama Ak Parti Gençlik Kolları’nı  kutluyorum. Spor barış ve kardeşliktir. Özellikle gençlerimiz kötü alışkanlıklardan kurtaran, sportif faaliyetleri her zaman destekliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Bergama İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kayın  düzenlenen organizasyonla ilgili açıklamalarda bulundu.

İbrahim Kayın, özellikle gençleri spora yönlendirmek ve birlik berberliği arttırmak amacıyla böyle bir organizasyonu düzenlediklerini ifade etti. Kayın, organizasyonun gerçekleşmesi amacıyla sponsor desteğinin şartına dikkat çekerek, turnuvaya sponsor olan başta Bergamalı İş Adamı Bilir Altay olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.  Spor ve sanat etkinliklerinin her yıl düzenleneceği müjdesini veren İbrahim Kayın, son olarak ödül törenine teşrif eden AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’ye de şükranlarını sundu.

20 takımın katıldığı AK Gençlik Bilir Altay Halı Saha Futbol turnuvasında birinci,  Bilir Altay, ikinci Zübeyde Hanım İlköğretim okulu, üçüncü Endüstri Meslek Lisesi öğretmenleri ve dördüncü AK Gençlik oldu.