GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
1 Şubat 2016 Pazartesi 21:24

Bayraklı Meclisi'nde özür tartışması

Bayrakılı Belediye meclisinde geçen hafta yaşanan tartışmalar devam etti. Ak Partili Çağlar Haspolat Başkan Hasan Karabağ'ın kendisine yönelik söylediği sözleri hatırlatarak, özür bekledi. Haspolat, "Sizi Bayraklı’ya aday yapan Genel Merkez’de hata tüm kötü sözlerinizi size iade ediyorum" dedi.

EGEDESONSÖZ - Bayraklı Belediyesi Şubat Ayı ilk meclis toplantısı Başkan Hasan Karabağ idaresinde gerçekleşti.

Meclise dilek ve temenniler bölümünde AK Partili Meclis Üyesi Çağlar Haspolat ile Başkan Hasan Karabağ arasında yaşanan tartışma damga vurdu.

Haspolat, geçen ay ki meclis toplantısında Başkan Karabağ’ın kendisine yönelik “Kabadayı”, “Külhanbeyi” ve “Seni bu meclise getirenlerde hata” sözlerini hatırlatarak, “Sayın Başkan geçtiğimiz ay mecliste bana karşı kullandığınız kelimeler nedeniyle sizden özür bekliyorum. Ben ne Kabadayı ne de Külhan beyiyim. Bana karşı sarf ettiğiniz hakaretleri aynen size iade ediyorum” dedi.

Başkan Karabağ, Haspolat’ın eleştirilerine karşılık, “Meclisi ben idare ediyorsam, sükuneti de sağlamam gerekiyor” diye konuştu.

 “SİZİ ADAY YAPANDA HATA”
Haspolat, “Ben buraya belirli bir kesimi temsilen seçildim. Bir Belediye Başkanı’na bu üslup yakışmıyor. Eğer siz bana ‘Seni buraya getirende hata’ gibi bir cümle kullanıyorsanız ben de sizi Bayraklı’ya aday yapan Genel Merkez’de hata diyerek tüm kötü sözlerinizi size iade ediyorum. Bir Belediye Başkanının daha yapıcı davranması gerekiyor” diye konuştu.