GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
22 Ocak 2016 Cuma 10:06

Başkan Selvitopu CHP Karabağlar'ı ağırladı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar ilçe yönetimini makamında ağırladı.

Nezaket ziyaretinde bulunan CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve ilçe yöneticileri,  Başkan Selvitopu’nun Karabağlar'a en güzel hizmetleri getirmek için elinden geleni yaptığını belirterek,  kendilerinin de Başkan'a her zaman destek olacaklarını  ifade ettiler.

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve ilçe yöneticilerine ilçede yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Selvitopu, hep birlikte Karabağlar'a en güzel hizmetleri yapacaklarını belirtti. Kısa bir süre önce başkan seçilen Ali İhsan Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden ve başarı dileklerini ileten Başkan Selvitopu, kendisini ziyaret eden yönetime aynı duyguları bir kez daha paylaştı.

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ise,  Başkan Selvitopu'nun kendilerini makamında ağırlamasından dolayı mutluluk duyduklarını dile getirerek teşekkür etti.

HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ
İzmir'in en büyük ilçesi Karabağlar için belediye ile el ele vererek çalışacaklarını belirten Yıldız, "Karabağlar yatırım ve hizmet bekleyen bir ilçe. Belediye Başkanımız ilçeye en güzel hizmetleri getirmek için elinden geleni yapıyor. Karabağlar, Başkan Selvitopu'nun hizmet süresi içinde çok gelişecek ve değişecektir. Biz de ilçemiz adına yapılan tüm çalışmalarda kendisine destek olacağız" diye konuştu. Ziyaret sonrasında CHP Karabağlar İlçe Başkanı ve yöneticileri, Başkan Selvitopu’na çiçek vererek günün anısına fotoğraf çekildiler.