GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
8 Nisan 2019 Pazartesi 18:31

Başkan Kırgöz göreve başladı: Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz

İzmir’in Dikili İlçesi’nde seçimi kazanan CHP’li Adil Kırgöz koltuğa oturdu. Kırgöz, “Kimseyi ötekileştirmeden, parti, insan ayrımı yapmadan herkesi kucaklayarak çalışacağımın sözünü veriyorum” dedi.

EGEDESONSÖZ- Yerel seçim sonuçlarına göre Dikili’de seçimi kazanan CHP’nin adayı Adil Kırgöz mazbatasını aldıktan sonra resmen göreve başladı.  Kendisini bekleyen kalabalığa seslenen Kırgöz, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kırgöz yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Çok gururluyum.  Öncelikle bu sonuçlar ilçemize hayırlı olsun. Allah yüzümüzü kara çıkartmasın. Bu ilçe için şimdiye kadar taş taş üstüne koymuş, emek vermiş herkese teşekkür ediyorum. Hiç kimse üzülmesin. Bu seçimin kaybedeni yok. Dikili’de herkes kazandı. Kimseyi ötekileştirmeden, parti, insan ayrımı yapmadan herkesi kucaklayarak çalışacağımın sözünü veriyorum. Gece gündüz çalışarak hizmet edeceğim. Bundan emin olabilirsiniz. Bunu yaşayarak göreceğiz. Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz. Kimse ‘adil kardeşimi destekledim, desteklemedim’ diye üzülmesin. Kimseye kırgınlığımız yok. El ele, kol kola yürüyeceğiz. Yeni dönemde bambaşka bir Dikili yaratacağız. Başka bir Dikili’yi samimiyetle, birbirimize sarılarak yaratacağız. İlçemiz birçok konuda şimdiye kadar eksik kaldı. Kısa zamanda çok şeyin değişeceğini göreceksiniz. Dikili’nin yaşam kalitesini yükselteceğiz”