GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
3 Şubat 2022 Perşembe 15:57

Başkan Kılıç'dan Lider'e ziyaret: Sürprizimiz var!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, beraberindeki heyet ile birlikte CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Başkan Kılıç ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "14 Şubat'ta bir sürprizimiz var" dedi.

EGEDESONSÖZ- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Başkan Yardımcısı Barış Özreçber, CHP İl Başkan Yardımcısı ve Belediye Özel Kalem Müdürü Çağdaş Kaya ile birlikte Ankara'da Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede, Buca'daki çalışmalar ve projeler üzerinde değerlendirmelerde bulunulduğu öğrenilirken Başkan Kılıç, "14 Şubat’ta sürprizimiz var" dedi.

Başkan Kılıç, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu, CHP Genel Merkezimizde ziyaret ederek Bucalı hemşehrilerimizin selamını ilettik. İzmir'in en büyük ilçesi olan Bucamızdaki çalışmalarımızı ve projelerimizi kendisiyle paylaşıp direktiflerini aldık. Genel Başkanımızı her zaman Bucamızda ağırlamaktan onur ve mutluluk duyacağımızı ilettik. 14 Şubat’ta sürprizimiz var" ifadelerini kullandı.