GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
2 Ağustos 2023 Çarşamba 22:10

Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ziyaret eden Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

EGEEDESONSÖZ -  Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. 

Karaburun Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Erdoğan sosyal medya hesaplarından Kılıçdaroğlu'na destek mesajlarını iletti. 

Başkan Erdoğan'ın paylaşımı şu şekilde:

Bir ulu çınar ki feda edilecek tek bir dalı yok. Meyve verirken ve gölgesi için herkes altında doluşurken ‘iyi’; ‘nasiplenemeyince’ kötü… Evet herkes güçlü, herkes yöneten, herkes kudretli; ancak şu net ki ‘o herkes’ makamını o ‘ulu çınar’a borçlu. Aynı zamanda hemşehrisine-yurttaşına-yurduna hizmetle sorumlu ve görevli. Bugün Ankara’da, #CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu, ziyaret ettim. Karaburun Halkımızın selamlarını söyledim ve göreve geldiğimizden bugüne yaptığımız çalışmaları kendilerine anlattım. Halk yararına yerel hizmetler üretilmesi hassasiyetimizin sürdürülebilir olmasının önemine değindi, bu tavrımızı örnek bulduğunu ifade etti. Ayrıca CHP Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Aylin Nazlıaka’yı, CHP Genel Sekreterimiz Sayın Neslihan Hancıoğlu’nu, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Akın’ı, Parti Sözcümüz Sayın Faik Öztrak’ı, sevgili Balçova Belediye Başkanımız Fatma Çalkaya ile birlikte ziyaret ettik. Yarımada’ya selamlarını paylaştılar.