GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Ağustos 2023 Pazartesi 16:47

Başkan Batur’dan Kılıçdaroğlu’na ziyaret ve tam destek!

Rönesans Holding’e 12 Milyar TL’lik ihale verildiği yönündeki iddiaların ardından Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Genel Başkanı Kermal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Batur yaptığı açıklamada “Belediyemiz çalışmaları hakkında bilgilendirdiğimiz Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bundan sonraki süreçte de yanında olacağız ve birlikte yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.

EGEDESONSÖZ- Konak Belediye Başkanı Abdül Batur hakkında geçtiğimiz günlerde muhalefetin 5’li Çete olarak tabir ettiği şirketlerden olan birisi olan Rönesans Holding’e 12 Milyar TL’lik ihale verdiği iddiaları kamuoyuna yansımıştı.  Başkan Batur ise iddialar ile ilgili olarak detaylı açıklamada bulunmuştu.

-KONAK BELEDİYESİ’NDEN O İDDİALARA YANIT!

Yaşanan gelişmelerin ardından Başkan Batur, CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. CHP Konak İlçe Başkanı  Ozan Ali İlgazi’nin de yer aldığı görüşme sonrası Başkan Batur sosyal medyasından bir mesaj yayımladı.

Batur mesajında “Yeni seçilen CHP Konak İlçe Başkanımız Ozan Ali İlgazi ile birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ettik. Belediyemiz çalışmaları hakkında bilgilendirdiğimiz Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bundan sonraki süreçte de yanında olacağız ve birlikte yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.