GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Mayıs 2017 Cuma 19:33

Başkan Akpınar'dan çarpıcı 'arena' çağrısı: Hepsinin adı Atatürk olsun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Arena' isminin statlardan kaldırılması talimatını vermesinin ardından Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 1 yıl önce Arena'nın ismini Mustafa Kemal Atatürk olarak değiştirdiklerini belirten Akpınar, çarpıcı mesajlar verdi.

EGEDESONSÖZ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Arena' isminin statlardan kaldırılacağını açıklamadı. Erdoğan ''Arena isimlerini statlardan kaldıracağız. Bizim dilimizde böyle bir şey yok karşıyız'' dedi.

1 yıl önce Karşıyaka Belediyesi Meclisi, Karşıyaka Arena'nın ismini 'Mustafa Kemal Atatürk' olarak değiştiril değiştirmişti. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar sosyal medyadan çağrıda bulundu. Akpınar, ismi arena olan tüm statların isimlerinin Mustafa Kemal Atatürk olması temennisinde bulundu. 

Akpınar yaptığı paylaşımda şınları söyedi: "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arena isminin statlardan kaldırılması için talimat vermiş. Ne mutlu bize ki, Karşıyakamızda bu uygulamayı bir yıl önce hayata geçirdik. Arena’nın adını Mustafa Kemal Atatürk yaptık. Söylediğim ve inanarak hayata geçirdiğim bir duruşun bugün gündemi belirlemesi büyük onur. Türkiye’deki tüm arenaların Mustafa Kemal Atatürk olması dileğiyle.."