GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Haziran 2016 Salı 09:22

Bahçeli'den 'Kılıçdaroğlu'na mermi' tepkisi!

MHP Lideri Bahçeli, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde mermi atılmasıyla ilgili konuştu: ''Bu densizliği ve provokatörlüğü hoşgörmek mümkün değildir. Organize ve siyasi bir hamledir. Bu edepsizliğin hesabı sorulmalı işbirlikçileri deşifre edilmelidir.''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

MHP Lideri Bahçeli, Mardin'de şehit olan kadın polisler için ''Başlarını eşarpla kapatıp molotof atan fistan giyip kahpelik yapan zenne kılıklı kancıklar karşısında kadınlık onurlarıyla Türk'ün iffet ve namusunu savundular'' ifadesini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''Her 5 insanımızdan 1'i işsizdir. IMF'ye borcu bitirmekle övünen hükümet yüksek faizle alınan kredileri nasıl saklayacaktır? Sokağa bakıyoruz büyüyen bir ekonomi göremiyoruz.

TERÖR SALDIRILARI

Terör dehşet saçmaya devam ettikçe milletimizin sabrı taşmaktadır. İstanbul Vezneciler'de bomba yüklü araç hainler tarafından patlatıldı 11 kardeşimiz şehit oldu. Saldırıyı TAK isimli cinayet örgütü üstlendi. Mardin'de bölücü caniler bomba yüklü araçla emniyet müdürlüğüne saldırdı. Midyat'ta şehit olan polis memurlarımız Edirneli Nefise Kastamonulu Şerife hiç aklımızdan çıkarmayacağımız bir kahramanlık destanı bırakarak ebediyete göç ettiler. Bu iki Türk kadını cesaretin dirayetin görev şuurunun vatan sevdasının sadece cinsiyetle değil yürekle olacağını ispatladılar. Dantelli kefen giymediler kefensiz kara toprağa girdiler. Başlarını eşarpla kapatıp molotof atan fistan giyip kahpelik yapan zenne kılıklı kancıklar karşısında kadınlık onurlarıyla Türk'ün iffet ve namusunu savundular. Şehit kadın polislerimiz eteğe saklanmak yerine fitneye meydan okudular.

CHP LİDERİ'NE MERMİ ATILMASI

Bu densizliği ve provokatörlüğü hoşgörmek geçiştirmek mümkün değildir. Cami avlusunda ana muhalefet liderinin önüne mermi kovanı atmak bize göre organize ve planlı siyasi bir hamledir. Bu edepsizliğin hesabı sorulmalı işbirlikçileri deşifre edilmelidir.

MUHAMMED ALİ'NİN VEFATI

Muhammed Ali 4 Haziran'da hayata gözlerini yumdu. Son yolculuğuna uğurlanırken Sayın Erdoğan da oradaydı. Sayın Erdoğan'ın ziyaretini Türk devletinin itibarının adeta ayaklar altına alındığı bir ortama dönüşmüştür. Kendi şehidimiz varken acımızı yok sayıp başka ülkedeki cenaze merasimine iştiraki tasvip etmiyoruz. Sayın Erdoğan'ın Muhammed Ali'nin cenazeinde görüp de şehit cenazemizde bulamadığı nedir? Katıldığınız cenaze merasiminde konuşma yapmak isteniz söz verilmedi. Tabutun başında Kur'an okumak istediniz onay çıkmadı.''