GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
7 Ocak 2022 Cuma 15:07

Aracın arkasında sürüklenmişti... Buca Belediyesi kucak açtı!

Geçtiğimiz günlerde bir atın aracın arkasına bağlanarak sürüklenmesine dair görüntüler paylaşılmıştı. Görüntülerin ardından güvenlik güçleri harekete geçmiş ve aracın sürücüsü gözaltına alınarak, at Buca Belediyesi'ne teslim edilmişti. Atın güncel durumu hakkında bilgi paylaşan belediye, ata gerekli müdahalelerin yapıldığını ve rehabilite edildiğini belirtti.

EGEDESONSÖZ – Buca’da, geçtiğimiz günlerde atın bir aracın arkasına bağlanarak sürüklemesine dair görüntüler sosyal medyaya yansımış ve büyük tepki toplamıştı. Görüntüler sonrasında güvenlik güçleri harekete geçerek aracın sürücüsü E.Ş. gözaltına alınmış, at kontrolleri yapılması üzerine Buca Belediyesi’ne teslim edilmişti.

Atın durumuna dair Buca Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Ata gerekli müdahalenin yapıldığı ve atın sahibinden alınarak rehabilite edildiği belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklama şu şekilde:

Sosyal medyada yer alan aracın arkasına bağlanarak yürütülen at görüntüleri üzerine harekete geçen savcılığın kararıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Veterinerlik Müdürlüğümüze bağlı ekipler gerekli müdahaleyi yaptı. At, sahibinden alınarak rehabilite edildi.