GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
10 Mayıs 2016 Salı 11:09

Altınordu’da 2 ismin bileti kesildi!

PTT 1'inci Ligi'nde sezonu cuma günü küme düşmesi kesinleşen Karşıyaka ile oynayacağı derbiyle noktalamaya hazırlanan Altınordu, santrfor Murat Yılmaz ve orta saha oyuncusu Ahmet Arı'yla yolunu ayırdı.

Sezon başında Adanaspor'dan transfer edilen Murat ve devre arasında Şanlıurfaspor'dan alınan Ahmet'e hizmetleri için teşekkür eden teknik direktör Hüseyin Eroğlu, 2 oyuncuyla önümüzdeki sezon devam etmeyeceklerini açıkladı. Murat Yılmaz, 30 maçta forma giyip 4 gol aterken, 8 müsabakada görev yapan Ahmet Arı ise 1 gol kaydetti.

Öte yandan bu sezon A Takım'da 5 maçta şans bulan altyapı patenti Alican Özfesli, fıtık ameliyatı oldu. Özel Gazi Hastanesi'nde Operatör Dr. Serdar Kaçar tarafından ameliyat edilen genç futbolcunun yeni sezon hazırlıklarına takımla birlikte başlayabileceği açıklandı.

Alican, "Yeni dönemde kendimi daha çok geliştirmeye çalışacağım. Altınordu'da bana verilen imkanları en iyi şekilde değerlendirdiğim zaman burada uzun süre forma giyeceğime inanıyorum" dedi. Ailesi, ameliyat sürecinde genç oyuncuyu yalnız bırakmadı. (dha)