GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
4 Haziran 2017 Pazar 14:03

Altay transferde gaza basacak

Spor Toto 2'nci Lig'e iddialı bir kadroyla girmeyi hedefleyen Altay'da iç transfer görüşmelerini hafta içinde tamamlamayı planlayan Sportif Direktör Özden Töraydın, dış transferi de kısa sürede bitireceklerini söyledi.

Yönetimin, eski futbolculara olan yaklaşık 1 milyon TL borcu ödeyip transfer yasağını kaldıracağını belirten Özden Töraydın, "Hızlı hareket etmek zorundayız. Transferin önünü açıp anlaştığımız oyuncuların lisanslarını bir an önce çıkarmalıyız. Her an transfer yasağına neden olacak yeni dosyalar gelebilir" dedi.

İç transferde sol kanat İbrahim Akın, sağ bek Necdet, stoperler Murat Türkan ve Ulaş'la yeniden anlaşan, dış transferde ise Keçiörengücü'nden gol kralı apoletli Yıldıray Koçal'la el sıkışan siyah beyazlılarda hafta içinde yolların ayrılacağı isimler de netlik kazanacak. İzmir ekibinde sözleşmeleri sona eren oyunculardan Halil Yılmaz, Hayrullah, Ferdi, kaleci Serkan, stoper Erhan, ön libero Emre ve sağ bek Mustafa'nın durumları belirsiz. Altay, dış transferde en az 5 oyuncuyla daha anlaşarak kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor. (DHA)