GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Mart 2016 Cuma 15:56

AK Partili vekil danışmanında Kabe'de CHP'ye dua!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin danışmanı Cihan Yiğit Koç umre için gittiği Suudi Arabistan’dan CHP İzmir İl Gençlik Kolları’na mesaj gönderdi. Koç, not defterine yazdığı mesajı Kabe manzaralı fotoğraf ile paylaşarak CHP için dua etti.

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin TBMM’deki danışmanları arasında yer alan İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Cihan Yiğit Koç, umre için gittiği Suudi Arabistan’dan CHP İl Gençlik Kolları’na mesaj gönderdi.

Koç, Kabe manzaralı kaldığı yerden not defterine CHP için ettiği duayı yazdı.

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Sinan Sarıküse’ye mesajı gönderen Koç, “Sayın başkan Umre’de sizleri de unutmadım. Dualarıma aldım” diyerek şu ifadeleri kullandı: “Rabbim şu CHP İzmir Gençlik Kolları’na akıl fikir ihsan eyle. Doğru yola kavuşmasını onlara da nasip eyle.  Seviye ve üsluba kavuştur”



TWITTER’DAN JET YANIT
Öte yandan Koç’a CHP İzmir Gençlik Kolları Sinan Sarıküse’den jet yanıt geldi. Twitter’dan seri mesajlar atan Sarıküsü sert ifadeler kullandı.

İŞTE O MESAJLAR
Keşke orada inancımızın kutsal yerinde anaların gözyaşı için, şehitlerimiz için, ülkemiz için dua edebilmek aklına gelebilseydi.
Keşke orada fotoğraflarla değil, şovenizmle değil de samimiyetinle olabilseydin bay danışman… Bir de sana tavsiyem biraz bu ülkede yolsuzluk yapanlar, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlere, Reza ya ödül verip bizi rezil edenlere, 45 çocuk cinsel istismara uğrarken bir kereden bir şey olmaz diyenlere, terörist başına sayın diyenlere, Bilal oğlanlarınıza, parsel parsel satanlara ve bunu açıklayan Bülent abinize dua et…
Zira onların bizden çok duaya ihtiyacı var unutma… Sonra dön kendin içinde dua et,  kutsal yerimizi siyasete alet ettim diye…
Son olarak da unutma Hz. Mevlana cevap verirken "Bir söze bakarım söz mü diye, bir de söyleyene bakarım adam mı" diye demiş…