GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Mart 2016 Cuma 14:15

''300'ün üstünde şehit verdik, teröristlerin kaybı...''

Temmuz ayından bu yana terörle mücadele sırasında ülke genelinde verilen şehit sayısının 300'ü geçtiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Teröristlerin yurtiçinde ve yurtdışında verdikleri kayıplar bunun en az 10 katı' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta toplu açılış töreninde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Temmuz ayından bu yana terörle mücadele sırasında ülke genelinde verdiğimiz şehit sayısı 300'ü geçti. Teröristlerin yurtiçinde ve yurtdışında verdikleri kayıplar bunun en az 10 katı'' dedi.

İsim vermeden Fethullah Gülen'i sert sözlerle eleştiren Erdoğan, ''Pensilvanya'dan beddualar sallıyor. Hangisi tutuyor? Tutmaz. Samimi, dürüst değilsin bu toplumu bu milleti bu ümmeti parçaladın'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: ''Temmuz ayından bu yana terörle mücadele sırasında ülke genelinde verdiğimiz şehit sayısı 300'ü geçti. Teröristlerin yurtiçinde ve yurtdışında verdikleri kayıplar bunun en az 10 katı. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız.

FETHULLAH GÜLEN'E SERT TEPKİ
Pensilvanya'dan beddualar sallıyor. Ne oldu, hangisi tutuyor? Tutmaz, tutmaz. Samimi değilsin, dürüst değilsin. Bu toplumu, milleti, ümmeti parçaladın. Bu devletin, milletin içerisinde temenni ederim ki yanlış istikamette gidenler de bu yanlışlarından vazgeçerler. Hala işin hakikatini bilmiyorlar. Bizim, Allah'tan başka ubudiyet görevini yerine getireceğimiz bir güç yoktur. Biz sadece Rabbimize kulluk ederiz, kula kulluk etmeyiz. Bunun böyle bilinmesi lazım."