GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Eylül 2023 Pazartesi 15:28

AK Partili vekil açıkladı… İzmir genç intiharlarında ve uyuşturucuda birinci sırada!

İzmir’in genç intiharlar ve uyuşturucu kullanımında birinci sırada olduğunu vurgulayan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni şehrin arka sokaklarına hizmet götürmemekle suçladı.

EGEDESONSÖZ – AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir, İzmir’in genç intiharlar ve uyuşturucu kullanımında birinci sırada olduğunu belirtti.

AK Partili İnan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni üzerine uyuşturucu mücadele ile düşeni yapmamakla suçlayan AK Partili İnan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni sadece sahil kesimlerine hizmet götürdüğünü ve şehrin arka sokaklarından bihaber olduğunu dile getirdi.

'BELEDİYE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMAZSA...'
SONSÖZ TV’de Gazeteci Fatih Yapar’ın konuğu olan AK Partili İnan “Bugün İzmir'de genç intiharlar, uyuşturucu kullanımında birinci sırada. Belediyeciliğin ne kadar rezil olduğunu görseler... Bizim gençlerimizin gençliğini, çocukluğunu çalmaya ne hakları var? Belediye olarak üstünüze düşeni yapmazsanız emniyetin yapacağı bir şey kalmaz, sağlık bakımından yapacağımızın önemi kalmaz. Siz uyuşturucunun üreme alanlarına el atmazsanız, çocuk parkları farklı amaçlarla kullanılır. Ben bu şehrin genç milletvekiliyim ve uyuşturucu kullanımına karşı mücadele yapmam gerektiğine inanıyorum. Bu hepimizin oturup konuşması gereken konu” dedi.

'ARKA SOKAKLARDAN BİHABERSİNİZ'
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uyuşturucu ile mücadele konusunda ne yaptığını soran İnan “Yaşam tarzı üzerinden endişe üretmek kolay. 20 senedir şehri yönetiyorsunuz, sahil kesime yatırım yapıyorsunuz, şehrin 2,5 kilometre arka sokaklarına gidin, oradan bi habersiniz. Öteki İzmir'deki hizmeti bilmiyorsunuz ve şehrin vekilliğini yapıp Kordon'daki durumda iftira atmaya çalışıyorsunuz. Sorunlar hakkında belediyemiz hangi çalışmaları yapacaksa tüm benliğimizle yanlarındayız. Ancak 20 senedir hiçbir şey yapmayacaksın ve tutup bayatlamış numaralar ile bize siyaset yapacaksın... Bunu kabul etmeyiz.” diye konuştu.