GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Eylül 2023 Pazartesi 12:39

CHP İzmir'de kongre hareketliliği... Aslanoğlu'ndan ilçe turlarına çıkıyor!

16 Eylül'de gerçekleşecek il kongresi öncesi ilçe turlarına çıkacağı öğrenilen CHP İzmir İl Başkanı ve başkan adayı Şenol Aslanoğlu delegelerden imza isteyeceği kaydedildi.

EGEDESONSÖZ – İlçe kongrelerini tamamlayan CHP İzmir’de 16 Eylül’de gerçekleşecek il kongresinin hazırlıkları başladı.

Fuar İzmir’de C Hol’de yapılması planlanan kongreden bir gün önce 100’üncü yıl etkinliği gerçekleştirilecek.

15 Eylül Cuma günü gerçekleşecek panelde CHP’nin eski genel başkanlarının davet edileceği öğrenildi. Ayrıca 15 Eylül günü düzenlenmesi planlanan tüzük toplantısı, konser ve kokteyl için de hazırlıklar başladı.

İl kongresinde divan başkanlığı için Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre’nin ismi geçerken divan başkanının önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

SÜRPRİZ KONSER
Kongre öncesi Güzelbahçe İlçe Başkanı ve O Ses Türkiye Yarışması finalisti Devrim Seyrek konser verecek. Kongre salonunda ışık gösterileri yapılacak.

İl başkanı, il yönetim kurulu, il disiplin kurulu ve kurultay delegelerinin seçiminin yapılacağı kongrede seçimlerin blok mu yoksa çarşaf listeyle mi yapılacağı önümüzdeki günlerde kesinleşecek.

İLÇE TURLARI
Kongre öncesi İl Başkanı ve aynı zamanda yeni dönem başkan adayı Şenol Aslanoğlu da ilçe turuna çıkmayı planlıyor. İlçe başkanları, ilçe yönetimleri ve delegelerle bir araya gelecek Aslanoğlu adaylık imzası isteyeceği ileri sürüldü.

İLÇE BAŞKANLARI İLE TOPLANTI
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu bugün Konak Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde ilçe başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Aslanoğlu hazırlıklarla ilgili bilgi verdiği ve kongreye katılımın güçlü olması çalışma yapılması gerektiği yönünde talimat verdiği öğrenildi.