GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Ekim 2022 Salı 12:03

AK Partili Kaya'dan Buca Belediyesi'ne 'yol' çağrısı!

Yıkımı ve planlaması tamamlanan Buca Cezaevi'nin bulunduğu alandan Adnan Kahveci Caddesi'ne yol verilmesi ve kesintisiz ulaşım hattın sağlanması konusunda Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'a çağrıda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "Yol için, İller Bankası'na izin müracaatını yapmasını bekliyoruz. Biz de Ankara'da gerekli izinleri alıp, bir an önce Adnan Kahveci Caddesi'ni kesintisiz ulaşıma açalım" dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, yıkımı ve planlaması tamamlanan Buca Cezevi arazisine gelerek açıklamalarda bulundu.

AK Partili Kaya, Adnan Kahveci Caddesi'nin kesintisiz ulaşımı konusunda Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'a çağrı yaptı.

Kaya açıklamasında şunları söyledi:

"CHP'li Büyükşehir'in AVM planını kaldırarak, 44 bin 442 m2 sosyal donatı alanıyla hemşehrilerimizin kullanımına açtığımız Buca Cezaevi arazisindeyiz.  Buca Belediye Başkanı Sn. Erhan Kılıç'a çağrıda bulundum.  Yol için, İller Bankası'na izin müracaatını yapmasını bekliyoruz. Biz de Ankara'da gerekli izinleri alıp, bir an önce Adnan Kahveci Caddesi'ni kesintisiz ulaşıma açalım. 

Ayrıca, haftasonları kurulan pazarı da, yolun üzerinden geçici olarak boş cezaevi arsasına alınmasını talep ederse, bu konuda da yardımcı olacağımızı ifade etmek isterim"