GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Nisan 2023 Perşembe 17:49

AK Partili İnan muhalefete yüklendi: CHP terör uzantısıdır!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir 2. Bölge 1. Sıra adayı Eyyüp Kadir İnan, İzmir’de düzenlenen aday tanıtım toplantısında seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. CHP’nin terör uzantısı bir parti olduğunu söyleyen İnan, “terörist aklama partisi olan parti hangisi diye sorsak CHP çıkıyor karşımızda. Türkiye'de terörün uzantısı bir parti yok artık. İki parti vardır. Biri HDP, diğeri de CHP’dir” dedi.

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir 2. Bölge 1. Sıra adayı Eyyüp Kadir İnan, aday tanıtım toplantısında CHP’yi hedef aldı.

YILLARCA ELEŞTİRİSİNİ YAPTIĞIMIZ KONULARI ASLA YAPMAYACAĞIMA SÖZ VERİYORUM
Sözlerine kendisini adaylığa götüren süreci anlatarak başlayan İnan, "İzmir teşkilatlarında ne öğrendiysem tüm Türkiye'ye 3 senedir onu yansıtmaya gayret ediyorum. Sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Ben siyasete başladığım ilk günü unutamıyorum. O günden itibaren Hamza Dağ bizim elimizden tuttu ve gönlü o kadar temizdi ki bizlere temiz siyaseti öğretti. Siyasette sabırlı olmayı öğretti. Emeği için teşekkür ederim. Sizlerin huzurunda çok çalışacağıma söz veriyorum, sizler asla mahcup etmeyeceğim. Her meselede yıllarca eleştirisini yaptığımız konuları asla yapmayacağıma söz veriyorum. Biz birlikte güçlüyüz. Dünümüzle bugünümüzle güçlüyüz. İzmir’de AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın davasını sırtlanmış sizlere güçlüyüz. 2024’ün de provasını yapmak için de toplandık. Biz bu kadar birlikte ve beraberlik içindeyken karşımızdakilerin durumunu tüm milletimiz görüyor” dedi.

GENÇLER HAİN FETÖCÜ'LERE Mİ OY VERECEK YOKSA 15 TEMMUZ GECESİ DİMDİK DURANLARA MI OY VERECEK?
Muhalefete yüklenen İnan, CHP’nin terör uzantısı bir parti olduğunu söyleyerek “Onlar kuru hesapların, hırsların peşinde… Bu memlekete söyleyecekleri en ufak bir şey yok. Bu memleketin gençleri için dokunacakları tek bir konu yok. Türkiye'de terörist aklama partisi olan parti hangisi diye sorsak CHP çıkıyor karşımızda. Türkiye'de terörün uzantısı bir parti yok artık. İki parti vardır. Biri HDP, diğeri de CHP’dir. 7'li koalisyon seçmenin iradesine ipotek koyarak sonuca ulaşacaklarını düşünüyor. Sahaya çıktıklarında bunu gerçekleşmeyeceğini görecekler. Ancak asıl uyanmaları 15 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi'nde 2'nci katta balkonda Genel Başkanımız görünce olacak. Pazar günü listeleri açıklandı. 2 senedir atıp tutuyor biz gençlere değer veriyoruz diye. Ancak AK Parti'nin listelerine bakın bir de bunlarınkine akın. Etrafında 1 tane genç yok. Bırakın ilk sıralarını 4-5'inci sıralarında bile yok. Gençlere en net mesaj veren ve yer açan parti AK Parti'dir. Ne kadar gurur duysak az. Bu gençler size öyle bir cevap verecek ki 14 Mayıs'tan sonra gençlik kelimesinin 'g' sini bile ağzınıza almayacaksınız. Bunlar matematik bilmez, veri sonuçlarını bilmez ve sonuçlardan ders çıkarmazlar. Gençler hain FETÖCÜ'lere mi oy verecek yoksa 15 Temmuz gecesi dimdik duranlara mı oy verecek? Gençler önünde sürekli barikat olanlar mı yoksa barikatı kaldıranlara mı oy verecek?” dedi.