GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Kasım 2023 Cumartesi 15:24

AK Partili İnan'dan Soyer'e ‘kahve’ göndermesi: 31 Mart'a kadar ömrün var!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gençlere yönelik indirimli kahve uygulamasını sosyal medya hesaplarından eleştiren AK Parti İzmir Milletvekili İnan “31 Mart'a kadar ömrün var!” ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, hayat pahalılığı nedeniyle kahve içemeyen gençler için kahve büfeleri açtıklarını duyurdu.

Büfelerin ilk durağı Konak Meydanı olurken Başkan Soyer fiyatların yüzde elli daha uygun olacağının bilgisini verdi.

Başkan Soyer’in paylaşımında “Hayat pahalılığı en çok gençleri vuruyor. Maalesef bir kahve içmeyi bile düşünecek hale geldiler. O nedenle kahve büfeleri açmaya karar verdik. İlkini, Konak Meydan’da açtık. Yakında üniversitelerin etrafında çoğalacağız. Fiyatlarımız zincir kahve markalarından %50 daha uygun.” ifadelerini kullanıldı.

AK PARTİLİ İNAN’DAN ELEŞTİRİ
Başkan Soyer’in paylaşımına AK Parti kanadından eleştiri geldi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Soyer’i gençler için tek bir kalem icraatı olmamakla suçladı.

AK Partili İnan’ın paylaşımı şu şekilde:

Bir kahvenin 31 Mart'a kadar ömrü var...

Kaç senedir bu şehrin gençleri için tek bir kalem icraatin yok. Şimdi iki kahve bardağı ile şunu bunu yapacağım vs.

Adaylığının tartışmalı olduğu bir dönemde gençleri manipüle etmeye kalkışma... Gençlerin demokrat dedesi diye gençlere sundukları bayatlamış kişiyi dil çıkartarak gönderdiler. Seni de çavbella ile uğurlarlar...