GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Ağustos 2024 Cumartesi 10:34

AK Partili İnan'dan Özel'e: Manipülasyon zamanı değil!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın yangına müdahale süreciyle ilgili olarak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya ulaşamadığı yönünde yaptığı açıklamalarına AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan tepki göstererek, "Sayın Bakanımız alanda Büyükşehir Belediye Başkanın ise görüştü. Manipülasyon zamanı değil yangın söndürme zamanı" dedi. 

EGEDESONSÖZ- AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir'deki orman yangınında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya ulaşamadığını açıklaması üzerine değerlendirmelerde bulundu. 

YARALARIMIZI SARACAĞIZ
Bakan Yumaklı ile Başkan Tugay'ın görüştüklerini dile getiren AK Partili İnan, "Sayın Bakanımız alanda Büyükşehir Belediye Başkanın ise görüştü. Manipülasyon zamanı değil yangın söndürme zamanı. İzmirliler ve orman kahramanlarımız ile bu yangını söndüreceğiz! Yaralarımızı saracağız" dedi. 

YANGINI SÖNDÜRECEĞİZ
Günün ilk ışıklarıyla başlayan çalışmalara değinen İnan, "Canımız ciğerimiz İzmir’imizdeki yangınla mücadelemiz devam ediyor... Tüm kurumlarımızın gayretiyle bu yangını söndüreceğiz" dedi.