GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Ağustos 2024 Cuma 17:19

AK Partili İnan'dan 'meclis kavgası' çıkışı: Küfürler edilsin diye seçilmedik!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, TBMM Genel Kurulu'nda 'Can Atalay' oturumunda milletvekilleri arasında çıkan kavgaya ilişkin sosyal medya paylaşımı yaptı. İnan "TİP ve DEM Partinin sıralarından ağza alınmayacak küfür ve hakaretler edilmiştir. Bizi bu millet buraya Cumhurbaşkanımıza, ailemize, karakterimize, partimize alçakça küfürler edilsin diye elbette göndermedi!" ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ - TBMM Genel Kurulu'nda 'Can Atalay' oturumunda milletvekilleri arasında kavga çıktı. TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'ın, AK Parti sıralarına doğru "Sizde hiç utanma yok" ifadesini kullanması üzerine tartışma çıktı. Bu sırada AK Parti milletvekilleri kürsüye yürürken Genel Kurulda arbede yaşandı. 

Bunun üzerine AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yaptı.

İnan'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"PKK Sempatizanı Ahmet Şık’ın kirli dili yüce meclisimize yakışmayan görüntülere sebep olmuştur. TİP ve DEM Partinin sıralarından ağza alınmayacak küfür ve hakaretler edilmiştir. Bizi bu millet buraya Cumhurbaşkanımıza, ailemize, karakterimize, partimize alçakça küfürler edilsin diye elbette göndermedi!"