GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Ocak 2024 Cuma 18:25

AK Partili İnan'dan CHP'ye tepki: İzmir pazarlığı bitmedi

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP ve Memleket Partisi arasında İzmir'in Selçuk ilçesi için yerel seçim pazarlığı yapılıyor iddiasına tepki göstererek, "İzmir pazarlığı bitmedi" dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi ile Memleket Partisi arasındaki ittifak görüşmelerinde Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce'ye İzmir'in Selçuk ilçesinin önerildiği ve İnce'nin reddettiği iddia edilmişti.

İki parti arasında yaşanan gelişmelere dair AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, tepki göstererek, "Aylardır İzmir üzerinden kavgaya tutuşan, İzmir’i ilçeler ve parseller üzerinden satışa çıkaran CHP Genel Merkezi bugün de Selçuk ilçemizi ilana koydu" dedi. 

İnan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

CHP’de İzmir pazarlığı bugün de bitmedi. Aylardır İzmir üzerinden kavgaya tutuşan, İzmir’i ilçeler ve parseller üzerinden satışa çıkaran CHP Genel Merkezi bugün de Selçuk ilçemizi ilana koydu. Alıcıları da hazırmış. İzmirli bu pazarlığınızı ortaya serecek.

Yarın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İzmir’de. Kim İzmir’i gerçekten önemsiyor yarın bakın görün. Tüm İzmirlileri Halkapınar Spor Salonuna bekliyoruz.