GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Ağustos 2024 Cumartesi 16:01

AK Partili Bursalı: Hiçbir hemşehrimiz mağdur olmayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, yangın felaketinden etkilenen Bayraklı ve Karşıyaka’da ev ve işyerlerini ziyaret ederek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Yapılan çalışmalar ve alınan tedbirlerle ilgili yetkililerden bilgi de alan Bursalı, “İzmir olarak büyük bir felaketi atlattık. Hepimize geçmiş olsun” İfadelerini kullandı.

AK Partili Bursalı, sabah saatlerinde Seyirtepe’de incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya eşlik ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Ardından Onur Mahallesi’ne giden Bursalı, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, İzmir Valisi Süleyman Elban, İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AFAD Başkanı Okay Memiş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Dayhan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse ve Bayraklı İlçe Başkanı Tarkan Düzman ile birlikte evleri zarar gören vatandaşları ziyaret etti. Mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Bursalı, “Yerleşim yerlerine kadar ulaşan alevler nedeniyle hepimiz çok tedirgin olduk. Ama ekiplerin gece gündüz demeden canla başla verdiği mücadele sonrasında yangın söndürüldü. Çok şükür bu badireyi de atlattık. En büyük tesellimiz can kaybının olmaması. Hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Evleri zarar gören vatandaşlarımız var. Onlar hiç endişe etmesinler. Zararlarının tazmini konusunda, gerek geçici gerekse kalıcı barınma konusunda ilgili kurumlarımız harekete geçti. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz, yalnız bırakmayacağız” dedi.

SANAYİ SİTESİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Yangından etkilenen ve bir çok işyerinin zarar gördüğü Örnekköy Sanayi Sitesi’ni de ziyaret eden Bursalı, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti. İşyerleri zarar gören esnaftan bilgi alan Bursalı, “Tıpkı evleri zarar gören hemşehrilerimiz gibi esnafımızı da bu zorlu süreçte yalnız bırakmayacağız. Devletimiz tüm imkanlarıyla hemşehrilerimizin yanında olacak.” Şeklinde konuştu.